HATAY / REYHANLI - 11 Mayıs Şehitleri Ortaokulu

Ara

Milli Eğitim Bakanlığı ve Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" çerçevesinde "Okulum Temiz" belgesini aldık.

Ekm

Okul Aile Birliği toplantımıza katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okul Psikolojik Danışmanımız Yasin AKDAĞ'ın okulda şiddet ve akran zorbalığını önlemek amacıyla  3-A ve 3-E sınıflarına sunumundan kareler

Ekm

Reyhanlı Belediye Başkanımız Mehmet HACIOĞLU okulumuzu ziyaret etti. Okulumuz Fen Bilgisi Öğretmeni Zühal GÜNAYDIN'ın hazırlamış olduğu ''Magmanın Yeryüzüne Çıkışı Deneyi'' 4/E sınıf öğretmenimiz İpek KARA ile birlikte gerçekleştirdi. Kendisine ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz öğretmenlerinden Ali KARAKOÇ tarafından, öğretmenlerimizin sanatsal gelişimini geliştirmek için kaligrafi kursu başlatılmış olup eğitimlere devam edilmektedir.

Ekm

Reyhanlı Gençlik Merkezi bünyesinde yapılan ''Hayata Değer Kat'' sunumuyla öğrencilerimize farkındalık oluşturduk. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

Öğrencilerimize daha hijyenik bir ortamda eğitim-öğretim verebilmek için Reyhanlı Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğünün katkılarıyla okulumuzda temizlik ve onarım çalışmaları yapılmaktadır.Emeği geçenlere teşekkür ederiz.